Firmaer - Bramminginfo

Bramming info
Gå til indhold
I "Oversigt" kan søges i alle firmaer registreret i Bramming - postnummer 6740.

I feltet "Quick search" skrives et ord eller del af et ord, og der søges i hele databasen ved klik på luppen.

Specielt hvis der skal søges efter en branche kan der med fordel vælges "Filter" og der åbnes så et søgevindue hvor der kan søges på specifikke felter. Branchekoden kan vælges med "dropdown" og efter valg af branche klikkes på "Apply filter".I søgebilledet vil man nu se "filterikonet" i kolonnen Branchenr. Dette indikerer at der arbejdes med data der er filtreret. Ved bladring og ved sortering af kolonner, vil der kun blive bladret/sorteret i de udvalgte data.
For at arbejde videre med alle data klikkes på "show all" og filterikonet vil nu forsvinde.


Ved klik på data i en record, vil man se et detailview af firmaet. Der er ikke mange ekstra oplysninger medmindre disse er sat ind. Der kan ses et eksempel på "Darum Kultur og Fritidscenter". Hvis det ønskes kan der for een eller flere records oprettes en bruger der kan oprette og vedligeholde disse ekstraoplysninger". Det er kun records der er oprettet med en specifik bruger der kan redigere oplysningerne.

Ved klik i kolonnerne "Maplink" og "Virklink" vil der åbnes et vindue med henholdsvis adressen vist på Google Maps, og oplysninger registreret i virksomhedsdatabasen.
Forinden skal der dog klikkes på "enable links in Maplink and Virklink".
Alle kolonner kan sorteres stigende/faldende ved klik på kolonne overskriften.
Der kan bladres med "< previous" og "next >" og/eller der kan bruges "Go to page" for at hoppe til en bestemt side. Der vises max 50 records pr. side.


Bramming info
Tilbage til indhold