Infrastruktur - Bramminginfo

Gå til indhold

Infrastruktur

Det moderne Bramming udmærker sig med sin gode beliggenhed ved motorvej E20 og ved jernbaneknudepunktet mod Esbjerg, Kolding og Tønder.
Esbjergs mange arbejdspladser og mange storbytilbud ligger kun 20 minutter væk i bil og 12 minutter med tog. Kolding kan nås på kun 38 minutter i bil og 29 minutter i tog. Den gode beliggenhed er en stor fordel for alle, der bor i Bramming og for Brammings erhvervsliv. Bramming er byen i centrum. Alle, der bor i Bramming, kan nå arbejdspladser i et stort område fra Esbjerg til Trekantområdet.
Ligeledes kan virksomheder der etablerer sig i Bramming, tiltrække arbejdskraft fra Esbjerg til trekantsområdet. Tog-/og busforbindelser gør det nemt at komme fra og til arbejde i andre byer mellem Esbjerg og Kolding.
Bramming: Hyggelig by med optimal infrastruktur
Bramming er placeret midt i Esbjerg Kommune, og man kan på kort tid komme til både Esbjerg og Ribe.

Bramming centrum består primært af etagebebyggelse, mens resten af byen især er karakteriseret ved åbne villakvarterer. Midtbyen er den ældste del af byen, og det er her, byens handel foregår. Bramming er hovedby i området mellem Esbjerg og Ribe. Byerne omkring Bramming (Gørding, Hunderup, Vejrup og St. Darum) benytter de mange handelsmuligheder og spændende kulturtilbud i Bramming.

Der er flere rekreative områder i Bramming både i centrum og i udkanten af Bramming. Her i området kan du blandt andet nyde Sneum Å, Holsted Å og Ilsted Å. Der er gode muligheder for fiskeri og kanosejlads.

Det skaber liv i byen
Bramming byder på mange aktivitets- og sportstilbud og har et bredt udvalg af forskellige sportsgrene. Derudover er her flere mødesteder, hvor fællesaktiviteter foregår som for eksempel fritidscentret, svømmehallen, skolerne, Kulturhuset med byens biograf og flere rekreative pladser. I byen finder man et stort netværk af frivillige organisationer, der også fungerer som mødesteder.

Der er flere årlige fællesaktiviteter, som samler byens beboere og giver et godt byliv som for eksempel den årlige byfest og Sankt Hans. Bramming har et godt handelsliv med et bredt udvalg af dagligvarehandel. Mange af byens butikker er centreret omkring butiksgaderne Storegade og Nørregade.

Kortet er fra "Rejseplanen/Sydtrafik". Kortet opdateres automatisk - og når der zoomes eller flyttes fokus.
Kortet er særdeles anvendeligt når man står og venter på bus eller tog. Det er nemt og overskueligt at se om bussen/toget kommer til tiden (farvemarkering på den yderste ring) og man kan følge enheden indtil den er ved stedet hvor man er klar til at stige ind (eller ud).
Tilbage til indhold