Glad Zoo - Bramminginfo

Gå til indhold

Glad Zoo


Glad Zoo har 80 dyrearter. Man kan komme tæt på dyr som geder, grise og kænguruer, men må nøjes med at nyde synet af asiatiske vildhunde, hulepindsvin og slanger. Hver dag kan man møde en dyrepasser, der gør én klogere på dyrene, og i højsæsonen kan også opleves det spektakulære rovfugleshow. Hygge med hele familien er selvfølgelig et must. Man er velkomne til at spise lækkerier fra cafeen eller egen medbragte mad på en af zoos mange terrasser - og naturlegepladsen og hoppepuderne venter på legeglade børn. Hvis lysten er til en souvenir eller forfriskning, er personalet altid klar i kiosken. Glad Zoo har uforglemmelige oplevelser for alle.
Mere end 80 forskellige dyrearter
I havens tropiske anlæg kan opleves slanger, insekter, et væld af farverige fugle og meget mere. Tag med dyrepasseren på guidet tur i parken og få spændende historier om de enkelte dyr. Besøg caféen og få en forfriskning – eller gå i kiosken, hvor mad og souvenirs kan købes. Nyd medbragt mad på en af de hyggelige terrasser, hvor der også er mulighed for at grille. Benyt naturlegepladsen og legeområderne med hoppepuder. Om man er til eksotiske slanger, fløjtende vildhunde, kælne geder, afslappende vandreture, sjove legepladser med hoppepuder eller noget helt andet, så er der uforglemmelige oplevelser for alle.

Glad Zoo er for hele familien
I haven kan man komme helt tæt på dyrene. De ansatte ved meget om de mange eksotiske dyr, deres dagligdag og historie, og de deler gerne deres viden med publikum. Hos Glad Zoo besøger man nemlig ikke bare dyrene men også dyrepasserne. De glæder sig til at vise den dejlige park og de forskellige dyr fra hele verden.

Mere end en zoologisk have
Udover formidlingen til de besøgene, samarbejder Glad Zoo med folkeskolerne i lokalområdet. Der er også et tæt samarbejde med Glad Fagskole, hvor Glad Zoo indgår i uddannelsen af unge på den Særlig Tilrettelagte Ungdomsuddannelse (STU). Glad Zoo bidrager til uddannelserne gennem praktik- og læringsforløb og med mulighed for efterfølgende beskæftigelse i parken eller hos samarbejdspartnere. Glad Zoo rummer med dyrene, tilgangen og de forskellige arbejdsområder unikke muligheder for elever og ansatte på særlige vilkår. Samtidig tilfører elever og ansatte en værdi for de besøgende i Glad Zoo.

Glad Zoo indgår i et stort netværk af samarbejdspartnere. Som andre danske zoologiske haver, er Glad Zoo medlem af ISIS, hvor zoologiske haver verden over registrerer deres dyr. Vi arbejder efter EAZA standarder. Det indebærer bl.a., at dyr byttes indbyrdes. Herudover deltager vi i flere avlsprogrammer for truede dyr under EAZA.

Glad Zoo er ejet af Glad Fonden, som også driver virksomheder indenfor design, teater, køkken, medier og uddannelse. Alle virksomheder er baseret på et tæt samarbejde mellem mennesker med og uden handicap.
Hej - jeg er en Kattalemur

Jeg bor her i Glad Zoo i Lintrup. På kortet herover kan du se hvor jeg bor, og du kan se hvor nogle af mine venner bor.
Du kan ikke se os alle på kortet - men det kan du når du besøger os her i parken.
Jeg bliver siddende og kigger efter dig indtil du kommer - håber vi snart ses.
Hvad kan man så forvente ud over det sædvanlige?

Få mere information, samt informationer om priser og åbningstider. på Glad Zoo's hjemmeside: https://www.gladzoo.dk/

Tip før besøg:
Orienter jer om arrangementer og tider på Gladzoo.dk

Afsæt omkring 4 timer til et besøg.
I højsæson: Planlæg med at "mød en dyrepasser", fugleshow og dagens dyr (fodring) lægges i enten slutningen af besøget eller i begyndelsen af besøget. Tænkes besøget at vare mere end 4 timer, er det ikke så afgørende.

Overvej at medbringe mad og drikkevarer. Is og andet godt kan købes i haven.
Tilbage til indhold