Udvikling - Bramminginfo

Gå til indhold

Udvikling

Udvikling

Her fortælles om nyt der sker i Bramming. Det omhandler nye bygninger, nye anlæg og renovering og forskønnelse af steder eller bygninger i Byen.
Der fortælles ikke om handelsaktiviteter og heller ikke om events i Bramming. Her henvises til: http://boibramming.dk/. Denne side omhandler den bygningsmæssige og infrastrukturmæssige udvikling der sker i byen. Klik på et af emnerne (de 3 nyeste vises) og en beskrivelse af emnet vil vises. Det er så samtidig muligt at se en oversigt over alle emner.
Byfornyelse indvielse
Esbjerg Kommune gennemførte i årene 2017-2023 en omfattende byfornyelsesindsats i Bramming bymidte. Formålet er/var at skabe positiv udvikling i bymidten og omfattede en lang række forskellige tiltag. Indsatsen blev finansieret med støtte fra Trafik-, Bygge- og Boligstyrelsen.
For at runde indsatsen godt af og få sagt ordentligt tak til hinanden, inviterede Esbjerg Kommune og Bramming Byforum i samarbejde med HHI Bramming til fejring af byfornyelsens resultater. Det blev med både musik, byvandring, indvielse og gadetog. Butikkerne holdt længe åbent, og Kosmorama spillede op.
Udgivet af jms - 13/5/2023
REMA1000
Brammings nye dagligvarebutik er nu åbnet
Udgivet af jms - 27/10/2022
Padelbaner
Indvielse af Brammings 2 nye padelbaner.
Udgivet af jms - 3/9/2022
Herunder kan ses feeds fra DR-region syd samt fra Bramming Ugeavis - Facebook.


Tilbage til indhold