Lokationer - Bramminginfo

Bramming info
Gå til indhold
Skal man være ærlig - Bramming er ikke en turistby.

Ikke dermed sagt at der ikke er noget at opleve i Bramming.
Bramming er en meget grøn by. Der er mange grønne oaser i byen, og der kan findes forslag til gåture i byen.
Desuden er der gode forhold for cyklister. Der er cykelstier fra Bramming og til Esbjerg ( via Tjæreborg ) og der er cykelsti helt til Ribe. Der findes forslag til cykelture i omegnen.
Der er gode muligheder for lystfiskeri og der er mulighed for kanosejlads. Kanoer kan lejes hos spejderne. Der er adskillige sportsklubber, golfbane, BMX-track bane, mange foreninger og klubber.

Nogle byer er store nok til næsten at have det hele - Musikhus, Musikkonversatorie og ghettoer. Bramming har intet musikhus, men dog nogle spillesteder hvor live-musik kan opleves.
Hvis man bor lige ud til Vesterhavet og hver dag kan se ud over vandet, er det spændende dagligt at kunne følge vejrets/årstidens indvirkning på havet. Men det kan også være dejligt at opleve Vesterhavet på dage man selv vælger. Ligeså kan det være spændende dagligt at se et turistmylder - men det kan også være rart at være en del af et turistmylder og på dage man selv vælger.
Bramming er beliggende midt mellem Danmarks ældste by og Danmarks yngste ( større ) by - i samme kommune men med Bramming i centrum.

Bramming ligger i et kulturelt smørhul : 18 km. sydpå ligger Ribe, hvor meget historie kan opleves. Der kan nævnes Domkirken, Vikingecentret og Vikingemuseet, Heksemuseet og det nye Jacob A. Riis museum.

18 km. vestpå ligger Esbjerg med gågade, Havnen, Musikhuset, De Hvide Mænd og mange andre tilbud.

24 km. nordpå ligger Varde med Frello museet og Minibyen.

8 km. nord-øst ligger Olsens Paradis, og fortsætter man 27 km. længere østpå har man Vejen og Vejen Kunstmuseum.

Der er gode fritidsmuligheder i Bramming og ønskes ekstra muligheder, er der ikke langt i enten bil eller med tog eller bus. For de sportstrænede kan både Esbjerg og Ribe nåes på cykel via cykelsti.
Bramming info
Tilbage til indhold