Udflugtssteder - Bramminginfo

Bramming info
Gå til indhold
Her under udflugtssteder er forsøgt samlet en oversigt over interessepunkter/seværdigheder der fra Bramming kan nås med bil på under en halv time.

Nogle af stederne kan selvfølgelig kombineres. Eksempelvis kan et besøg i Varde Miniby kombineres med et besøg på Museum Frello, og en forfriskning kan nydes på byens torv eller ved åen hvis vejret tillader det.

Nogle steder kan besøges ofte - i godt vejr er Ribe altid et besæg værd. Et besøg i Domkirken er gratis, og adgang til tårnet er næsten gratis. Det kan anbefales at købe et årskort til Ribe Vikingecenter. De forskellige aktiviteter og eventuelle "nybyggerier" kan så følges gennem en hel sæson.

Som den største by i kommunen og den by kommunen har navn efter, så har Esbjerg selvfølgelig meget at byde på. Havnen, De Hvide Mænd, Musikhuset, Kunstmuseet, vandtårnet - for bare at nævne nogle få.

I Bramming findes der ikke seværdigheder man vil køre langt for - men der er dog Olsens Paradis og Bramming Egnsmuseum.
Fordelen ved Bramming er de grønne områder. Er vejret godt kan en indkøbstur kombineres med en lille omvej igennem eet eller flere af de grønne områder.

En indkøbstur fra omkring banegården kunne gå igennem anlægget, ned omkring skøjtesøerne, bag om sportshallen/svømmehallen gennem Ansgars Æblehave, gennem kirkegården ( betragt det som et grønt offentligt område der kan/skal befærdes hensynsfuldt ) , gennem een af de 3 udgange og du er få meter fra Superbrugsen. Med de medbragte bæreposer kan der tages den direkte vej hjem med varerne. En indkøbstur kan på denne måde være sund for både krop og sjæl.

Bramming er også et glimrende udgangspunkt for en cykeltur. En kort cykeltur ud til Den Røde Bro ( som ikke er rød mere ) og en lidt længere ud til Sneum Digesø.


Bramming info
Tilbage til indhold